Academia Heiwa
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Academia Heiwa este o academie luxoasa si spatioasa, impartita in doua clase : clasa de zi si clasa de noapte. In clasa de zi invata oamenii iar in clasa de noapte ... vampirii.

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Seria " Fortele Raului Absolut "

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Adelaide van Hausen
Admin
Adelaide van Hausen

Data de inscriere : 10/06/2011
Varsta : 25
Localizare : Aici, acolo sau dincolo :->

Seria " Fortele Raului Absolut " Empty
MesajSubiect: Seria " Fortele Raului Absolut "   Seria " Fortele Raului Absolut " EmptyDum Aug 28, 2011 1:40 am

Seria " Forţele Răului Absolut ", scrisă de Kelley Armstrong cuprinde trei volume : '' Invocarea '', '' Revelaţia '', şi '' Răfuiala ''.
Chloe Saunders este o necromantă de 15 ani, care este trimisă la sanatoriul Lyle, cu diagnosticul de schizofrenie. Sanatoriul nu este ceea ce pare, lucru descoperit treptat de Chloe si noii ei prieteni.
Eu am aflat de această serie de pe site-ul oficial al editurii Leda, când au anunţat că vor publica seria împreună cu revista Bravo, şi mi-a plăcut.
Voi ce părere aveţi ?

Ultima editare efectuata de catre Adelaide van Hausen in Dum Aug 28, 2011 1:45 am, editata de 1 ori
Sus In jos
https://heiwa-academy.forumgratuit.ro
Ruky Asoto
Admin
Ruky Asoto

Data de inscriere : 10/06/2011
Varsta : 25
Localizare : Chiar aici

Seria " Fortele Raului Absolut " Empty
MesajSubiect: Re: Seria " Fortele Raului Absolut "   Seria " Fortele Raului Absolut " EmptyDum Aug 28, 2011 1:44 am

Am citit primele doua volume si mi s-au parut excelente.Abia astept sa apara si volumul trei.
Sus In jos

Seria " Fortele Raului Absolut "
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Academia Heiwa :: Off-Topic :: Dezbateri-
Mergi direct la: